La Cultural rep massa càstig contra el Vedruna Gràcia (75 a 84)

0
    33

16/04/2014
    A falta d'un minut els badalonins perdien d'un punt en un matx molt igualat, però el Vedruna Gràcia va aconseguir la màxima amb el resultat final

Després de 5 victòries seguides que li van assegurar mitja permanència, la Cultural ha encadenat 5 derrotes seguides que la tornen a arrossegar a la zona perillosa de la classificació, empatada amb l'últim equip que promociona.

Els de Sergi Garcia es van endur un càstig massa gran contra el Vedruna, que es va endur 9 punts de renda en un partit igualat fins el minut 39

Els badalonins van començar millor, dominant el marcador, però l'encert dels de Gràcia va ajustar el matx per arribar a la mitja part amb desavantatge d'un punt per la Cultural.

A la represa, les forces van seguir equilibrades fins l'últim minut. La Cultural perdia d'un punt, però les males decisions en atac, i el bon saber fer dels visitants, van estirar la diferència fins els 9, la màxima del matx.

La Cultural mirarà de refer-se després de l'aturada en el derbi que jugarà contra el Montgat B, el dissabte 26 a les 17:45 al Pla de la Concòrdia.