La CUP insta a reprendre el #canvibdn però amb un govern sense imputats

  0

  27/03/2013 – La formació independentista fa una crida als partits de l'oposició per tornar a negociar la moció de censura; recolzen l'argument d'ICV d'un executiu sense persones imputades.

  La CUP Badalona fa una crida al PSC, CiU i ICV-EUiA per tal que tornin a seure a la taula de negociació i concretin “com més aviat millor la presentació de la moció de censura que ha de permetre posar fi al govern del PP de Xavier Garcia Albiol”. De la mateixa manera, demana que aquestes negociacions es produeixin seguint la voluntat de les bases d'aquests partits, i evitant el soroll mediàtic.

   

  La formació independentista coincideix amb l’argument d’ICV i creu que no es pot “apostar per un nou govern on hi hagi persones imputades per corrupció”. També recorda que el canvi va molt més enllà d’un relleu de cadires: “Cal canviar la forma de fer política des de la base, apostant per la democràcia participativa. Ens cal una nova fornada de persones al capdavant de la ciutat", manifesta el portaveu Francesc Duran.

   

  En aquest sentit, la CUP recorda algunes de les mesures que ja ha posat sobre la taula: “la creació d'observatoris mixtes, amb la participació de la societat civil, la reordenació territorial de la ciutat, l'impuls de processos participatius vinculants, la remunicipalització de serveis externalitzats, la recuperació de l'espai públic, el final de la repressió política o l'aposta decidida per la transparència en la gestió municipal”.

   

  De la mateixa manera, la candidatura fa una crida a la ciutadania de Badalona per tal que es mobilitzi i no delegui la responsabilitat del #canvibdn en els partits polítics, sinó que desenvolupin una participació activa.