La directora Mar Coll presenta a Badalona la seva pel·lícula guanyadora de dos premis Gaudí

  0
  totsvolem2.jpg

  10/12/2015 – La directora serà aquest dijous al Màgic en una sessió especial organitzada per SGAE i l’Acadèmia del Cinema Català.

  La Fundació SGAE i l’Acadèmia del Cinema Català promouen el Circuit de Cinema Català – Dia de l’Autor SGAE, que aquest dijous, 10 de desembre, arriba a Badalona. En una sessió que tindrà lloc a les 20.30 hores, al Megacine del Màgic, es projectarà Tots volem el millor per a ella, de Mar Coll, que hi será present per presentar-la. Amb guió de la mateixa directora i Valentina Viso; música de Jens Neumaier i Miquel Àngel Alemany, la pel·lícula ha estat guanyadora de dos Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Les actrius de la pel·lícula són Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Àgata Roca i Clara Segura, entre d’altres.

   

  Els objectius de «Circuit de Cinema Català. Dia de l’Autor SGAE» són impulsar i difondre l’autoria audiovisual i la cinematografia catalana al territori, acostar i posar en valor el fet autoral i el cinema català al públic, promocionar les sales de cinema que aposten pel cinema català i estimular la presència del cinema català a les cartelleres.

   

  «Circuit de Cinema de Català – Dia de l’Autor SGAE» es du a terme a 15 sales de cinema del territori català que exhibiran un dia pel·lícules nominades o guanyadores dels Premis Gaudí. El preu de les entrades será de 3 €.

   

  Amb motiu del Filmets, a més, també es podrá veure el curtmetratge  El Corredor, de José Luís Montesinos, millor producción catalana d’aquest 2015. Presentarà  l'actor Lluís Altés.