La Fundació Amiba formarà i oferirà àpats a persones en risc d’exclusió i amb discapacitats

  0

  20/07/2013 – L'Ajuntament i la fundació privada han signat un conveni aquesta setmana per donar suport a persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social.

  L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Privada Amiba han acordat aquesta setmana treballar conjuntament per ajudar a persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social.

   

  La Fundació Privada Amiba és una entitat sense ànim de lucre, que des de l’any 1993 treballa per als drets dels discapacitats físics i cognitius. La Fundació promou, organitza i du a terme serveis socials d’assistència, així com ajuda a la formació professional, la inserció laboral i la creació d’ocupació per a les persones discapacitades, per poder aconseguir la seva integració social i laboral. La Fundació és propietària també d’un centre de rehabilitació i de dia per a gent gran situat a Badalona.

   

  Segons el conveni signat, l’Ajuntament i la Fundació desenvoluparan un pla de formació professional, en el qual Amiba es compromet a impartir cursos gratuïts a la seva seu del carrer Torrent d’en Grau, número 30, de Badalona, dirigits a persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió social, amb l’objectiu de promoure la seva inserció laboral.

   

  La Fundació, a més, oferirà dos àpats gratuïts al Centre de Dia Amiba, situat al carrer Liszt, número 47, de Badalona, per persones amb problemàtica social o econòmica, donant prioritat a les persones amb discapacitat. Els serveis socials municipals seran els encarregats de derivar a les persones que podran fer ús d’aquest servei.