La Gala, colofó del Festival Internacional de Màgia de Badalona

  0
  gala.png

  21/02/2014 – Enguany, el seu director, Enric Magoo, oferirà un repertori d’excepció, amb mags vinguts de Xile, de la Xina i de França i amb una representació dels millors mags nacionals a la Gala Internacional de Màgia, presentada per l’asturià Murphy.

  El Festival Internacional de Màgia Li-Chang arriba aquest cap de setmana al seu punt àlgid. Enguany, el seu director, Enric Magoo, oferirà un repertori d’excepció, amb mags vinguts de Xile, de la Xina i de França i amb una representació dels millors mags nacionals a la Gala Internacional de Màgia, presentada per l’asturià Murphy.

  Juan Mayoral brindarà Màgia poètica, un espectacle de reconeguda creativitat i originalitat i Premi de l’últim Congrés Nacional de Rússia. El francès Pierre Xamin mostrarà la tècnica del canvi de màscares, considerada com la més misteriosa de les arts dramàtiques de l’antiga Xina. Huang Zheng, una prestigiosa il·lusionista vinguda de la Xina, oferirà Màgia visual, amb aparicions, levitacions i sorprenents rituals de dansa. El mag Pilou, Gran Premi Mundial de Manipulació, presentarà una nova manera de manipular cartes i objectes que tindrà un gran component teatral. Miguel Gavilán, amb un número de grans il·lusions, farà participar el públic en aparicions i desaparicions increïbles. Tot plegat conduït per Murphy, el presentador de Disney Channel i del Club Megatrix que ha format equip amb la popular Paz Padilla.

  La gala tindrà lloc al Zorrilla en quatre sessions diferents: divendres a les 21h, dissabte a la mateixa hora i una doble el diumenge, a les 12 i a les 19h. Un dels participants a la Gala serà el Premi Li-Chang de Badalona d’enguany, escollit per votació del públic assistent.