La gent gran es queda sense el Teatre Zorrilla

  0
  DSC_5582.JPG

  08/07/2016 – La Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran va haver de buscar un nou escenari per celebrar el seu vuitè festival.

  El passat 11 de juny, la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona va celebrar la novena edició del seu festival a la Casa de Córdoba, i no el Teatre Zorrilla com estava previst des de febrer, quan la plataforma va ratificar la petició de l'ús del teatre.

   

  Des d'aleshores, l'entitat va intentar contactar telefònicament diverses vegades amb l'Ajuntament de Badalona per rebre les taxes de l'espai municipal. Davant aquesta reclamació, segons la plataforma no va aconseguir una resposta. La data s'aproximava i els organitzadors del festival tenien tot previst per celebrar-ho al Teatre Zorrilla, però un dia abans de la data programa, el 10 de juny, la plataforma es va trobar amb un correu electrònic on s'explicava la denegació de l'ús del Teatre Zorrilla per al dia següent, ja que estava previst un altre espectacle. Tot seguit la junta directiva va intentar contactar amb el govern per trobar una solució. Però després de tantes hores sense arribar a una conclusió, no es descartaria ajornar el festival, però finalment la Casa de Córdoba es va oferir per acollir la  gala dedicada a la gent gran de Badalona. Enfront d'aquest intercanvi, la plataforma es va veure obligada a posar uns autocars per desplaçar els assistents.

   

  Per la seva part, la regidora de Badalona Educadora, Laia Sabater, ha assenyalat que "tot ha estat un mal entès, ja que al febrer vam mirar el que succeïa i vam oferir altres dates, però la plataforma no responia als correus".  La regidora també ha confirmat que tots els teatres estaven ocupats el dia abans del festival.