La Guàrdia Urbana evita l’ocupació de dos pisos a Llefià i Sant Roc

  0
  54
  planxa metalica.JPG

  24/02/2015 – En total van ser detingudes quatre persones, dos homes i dues dones;  sobre un d'ells hi havia una ordre de recerca i captura.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va evitar a finals de la setmana passada, en dues operacions policials diferents, l’ocupació de dos pisos ubicats als barris de Llefià i de Sant Roc. El primer intent d’ocupació es va produir en un pis del carrer d’Orió, al barri de Llefià. Van ser els propis veïns de l’immoble els que van alertar la Guàrdia Urbana en sentir sorolls estranys a l’escala. Els agents van sorprendre dos homes quan estaven canviant el pany de la porta d’un dels pisos. Els detinguts portaven una motxilla amb diverses eines per poder forçar la porta.

   

  Els detinguts eren dos homes nascuts els anys 1975 i 1980, veïns de Santa Coloma de Gramenet i Barcelona. Un dels detinguts tenia antecedents policials i sobre ell hi havia una ordre de recerca i captura i estava pendent d’ingressar a la presó.

   

  El segon intent d’ocupació es va produir en un pis ubicat a l’avinguda del Maresme, al barri de Sant Roc. Com en el cas anterior, van ser els veïns de l’escala els que van avisar la Guàrdia Urbana. Els agents van detenir dues dones, de 16 i 24 anys, que ja havien causat danys a la porta d’accés a l’immoble. Ambdues dones, amb domicili a Badalona, havien estat imputades en dies anteriors per fets similars.