La I Ruta de la Tapa de Badalona serveix 55.000 plats en 10 dies

  0
  tapas.JPG

  25/07/2013 – Els organitzadors consideren l'esdeveniment com un èxit i ja es pensa en una segona edició; l'establiment amb la tapa millor valorada ha estat La Góndola, al carrer Francesc Layret.

  Els clients han consumit 55.000 tapes durant la celebració de la I Ruta de la Tapa de Badalona, que ha tingut lloc entre el 12 i el 21 de juliol en un total de 31 establiments de la ciutat. Els organitzadors, l’empresa San Miguel, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería y Restauración, consideren que l’esdeveniment ha suposat un èxit de participació.

   

  Cadascun dels establiments participants oferia la degustació d’una tapa especial acompanyada d’una ampolla de cervesa San Miguel per un preu de 2 euros. A més, els consumidors podien valorar, per votació popular, les millors tapes, en funció de criteris com presència, qualitat, elaboració i quantitat.

   

  Segons aquesta votació, la millor tapa ha estat “el sospir de micaco” del restaurant La Góndola. La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i representants de l’empresa San Miguel han lliurat el guardó als responsables d’aquest establiment. A més, com a guanyador del concurs, aquest restaurant tindrà l’oportunitat de participar en la segona edició de la Fira de la Tapa de Barcelona, que tindrà lloc del 26 al 29 de setembre. El finalista ha estat “el cruixent de formatge i melmelada de tomàquet” del restaurant L’Envelat.

   

  La regidora Bertran ha mostrat el seu convenciment que l’any vinent es tornarà a celebrar la Ruta de la Tapa amb la participació de més bars i restaurants “ja que ha agradat tant als establiments participants com als clients que han pogut degustar consumicions especials a un preu molt ajustat”.