La Junta Electoral demana a l’Ajuntament que retiri la pancarta sobre els “presos polítics”

  0
  20171129_135923.jpg

  29/11/2017 – El govern presentarà recurs davant la queixa del PP i Ciutadans i no treurà, de moment, la pancarta del balcó.

  Igual que va succeir a principis de setmana a Barcelona, la Junta Electoral ha sol·licitat a l'Auntament de Badalona que retiri del balcó de l'Ajuntament la pancarta en la qual es pot llegir “Llibertat preses i presos polítics”.

   

  Es tracta d'una resolució derivada d'una queixa presentada formalment per Partit Popular i Ciutadans, que argumenten que es tracta d'un element que pot interferir en la campanya electoral que s'engegarà els propers dies i que trenca la neutralitat institucional. Una moció dels 'populars' havia de demanar aquest dimarts al Ple la mateixa mesura, però finalment es va retirar, un cop el grup municipal va saber la resolució de la Junta.

   

  Fonts del govern asseguraven a principis de setmana que acatarien una hipotètica resolució de la Junta. No obstant, han explicat que es presentarà un recurs davant la queixa dels dos partits de l'oposició, i que, de moment, la pancarta continuarà penjada al balcó.