La màgia torna a Badalona: el 23è Festival Internacional de Màgia cita el millor talent mundial de l’il·lusionisme

  0

  Del 4 de febrer al 5 de març actuaran al Memorial Li-Chang mags i magues procedents de Corea, Veneçuela, Alemanya, França i Itàlia, a més de locals i nacionals 

  La 23a edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang portarà, del 4 de febrer al 5 de març, portarà una programació amb el bo i millor del món de l’il·lusionisme.  

  Destaca l’ampli ventall de disciplines de màgia que s’hi podran veure: des d’espectacles de màgia de prop amb sorprenents trucs i efectes, a shows i cabarets nocturns plens de ritme i humor, passant per originals manipulacions amb tot tipus d’elements o, fins i tot, un espectacular ballet aeri. 

  El programa d’activitats es va presentar el divendres 3 de febrer en roda de premsa al Teatre Zorrilla de Badalona, amb la presència de la regidora de Cultura, Anna Maria Lara, del gerent de Badalona Cultura, Edu Pericas i del director artístic del Festiva, Enric Magoo. 

   La regidora de Cultura, Anna Maria Lara, va assegurar que “des del Govern municipal refermem el nostre compromís de seguir impulsant aquest festival plenament consolidat, que any rere any creix en qualitat, en implicació amb la ciutat i en projecció internacional”. 

   Organitzada per l’empresa municipal Badalona Cultura amb la direcció artística del mag badaloní Enric Magoo, esdevé una cita imprescindible per viure l’increïble oportunitat de gaudir, a casa nostra, de la millor màgia actual del món. 

   

  TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL 23è FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE BADALONA

  – PROGRAMACIÓ FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA –

   

  VENDA D’ENTRADES 

  Les entrades dels espectacles als teatres municipals ja estan a la venda i es poden adquirir en línia a través del web www.teatrezorrilla.cat o bé a les taquilles del Teatre Zorrilla, del Teatre Margarida Xirgu i del Teatre Blas Infante els dies que hi ha funció. Per a més informació sobre preus i descomptes es pot visitar la pàgina web del Teatre Zorrilla. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí