La Marxa per la Dignitat arriba a Badalona

  0

  08/08/2013 – Aquest matí, membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Badalona han rebut molt a prop de la frontera entre Sant Adrià de Besòs i Badalona als set activistes de la PAH de Còrdova que formen la Marxa per la Dignitat, que tenen previstos arribar el 25 de setembre al Parlament Europeu (Brussel·les) per presentar les propostes de la plataforma. 

  Aquest matí, membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Badalona han rebut molt a prop de la frontera entre Sant Adrià de Besòs i Badalona -concretament a l’avinguda Alfons XIII, cantonada amb avinguda Joan XXIII-, als set activistes de la PAH de Còrdova que formen la Marxa per la Dignitat.

   

  Des del barri d’Artigues fins a Mataró, la PAH de Badalona ha acompanyat als cordovesos a seguir el recorregut a peu. Suposadament aquest migdia han arribat a Mataró, on la plataforma d’aquesta ciutat els han preparat un dinar popular per agafar forces. Al voltant d’una cinquantena de persones han realitzat aquest recorregut des de Badalona fins a Mataró, però els set activistes procedents de Córdoba continuaran el camí fins arribar al Parlament Europeu, ubicat a Brussel·les.

   

  La Marxa per la Dignitat va iniciar l’1 de juliol a la ciutat andalusa i tenen previst arribar a peu el 25 de setembre a Brussel·les, amb l’objectiu de presentar les peticions de la PAH al mateix Parlament Europeu. Destacar que els activistes de Còrdova van arribar ahir a Barcelona, que van ser rebuts per prop de 200 barcelonins, i van aprofitar per ocupar una sucursal del Banc Popular.