La Minguella guanya el derbi; Llefià, Natzaret ‘B’ i Penya fan el triplet

0
    31
    DSC_0896.JPG

14/02/2017 – El conjunt de Carlos Esteve triomfa a Casagemes sent millor en els minuts finals del partit.

El plat fort de la jornada pel bàsquet femení de Badalona es va viure al Pavelló de Casagemes i el van protagonitzar l’AE Minguella (7/10) i el Sant Andreu de Natzaret (8/9). La victòria blava (52-44) suposa el millor exemple possible de la igualtat que impera dins del grup II de Primera: del setè al catorzè classificat només hi ha un triomf de diferència.

L’inici del Natzaret seria esperançador (3-10), però el matx de seguida s’instal·lava en un guió de frec a frec constant (11-13). Els avantatges en el marcador serien mínims (26-24) i el partit arribaria igualat al final del tercer període (36-36). Amb un triple, el Natzaret empatava de nou després que la Minguella obrís un petit forat (40-40), però després de tornar a marxar (47-41) les de Carlos Esteve sentenciaven mitjançant Eli Sama i Adriana Miguel.

Triplet a Segona

El gran ambient viscut a Casagemes quedaria complementat amb els fabulosos resultats obtinguts pels tres equips femenins de Badalona inscrits al grup IV de Segona. El Divina Seguros (10/7) continua brillant i és cinquè després d’encadenar la setena victòria consecutiva davant el Nou Esplugues (63-57).

Les jugadores de Raúl Lorenzo haurien de suar per desfer-se d’un rival que sempre demostraria capacitat de recuperació (17-9) davant l’ofensiva verd-i-negra (21-16). Després del descans (36-32) la Penya podria trencar el partit (44-34) però hauria d’esperar al final perquè Gallego i Espinosa lliguessin el triomf.

La UB Llefià (13/4) tampoc fallaria des de la seva posició de líder del campionat. El bloc de Toni Madrid visitava el Matadepera (48-58), un adversari de la zona baixa. Malgrat necessitar tres minuts per convertir la primera cistella, el Llefià sempre duria el control del joc, assolint un +15 al final del tercer període totalment irrevocable (30-45).

Si ens centren en el Natzaret ‘B’, el filial del Sant Andreu (9/8) oferiria un gran nivell ofensiu durant 20 minuts davant el Vilatorrada (52-70). Els 42 punts anotats entre el segon i el tercer quart deixarien el bloc local sense capacitat de resposta (36-51).

Doble alegria per la Minguella

Al grup VIII, el Sant Josep (10/4) va ajornar el seu partit contra el Sirius, mentre que Llefià ‘B’ (3/11) i Natzaret ‘C’ (7/8) queien derrotats contra l’Alisos (58-42) i el Roser ‘C’ (48-54). La Minguella ‘B’ (7/7), per la seva part, iguala el seu balanç després de vèncer el Ramon Llull (57-44).

En relació al grup V, el Badalonès (9/5) va descansar, situació que va permetre al Círcol (9/5) atrapar les vermelles gràcies al triomf sumat contra el Ciutat Vella (53-33). La Minguella ‘C’ (7/7), per la seva part, és desena, ja que va superar el Ramon Llull Vermell (62-37).