La Minguella juga amb els nervis del Mollet (66 a 69)

  0
  minguella.JPG

  19/11/2013

  Els de Casagemes van remuntar 18 punts a l'últim quart per forçar una pròrroga a la que van arribar molt millor mentalment

  La Minguella es va refer de l'error de la setmana passada a Casagemes contra el Boet, i va aconseguir derrotar a domicili al Mollet, a la pròrroga per 66 a 69.

  Els de Pere Garcia van culminar una extraordinaria remuntada i van eixugar 18 punts a l'últim quart per forçar el temps extra, en el que mentalment van arribar millor.

  Tot i la bona sortida dels blaus (8 a 10 min 3), les primeres rotacions van ser molt diferents per cada equip. 
  Els jugadors que van sortir de la banqueta per part del Mollet van posar un nivell de duresa altíssim, i el conjunt vallesà va passar per sobre de la Minguella amb un 16 a 0 (30 a 10). 

  A la represa, els de Pere Garcia van fer una 1-3-1 amb alternatives, i mirant d'anticipar-se per no patir físicament en l'1 contra 1, van aconseguir eixugar la diferència a partir de l'últim quart. Amb un 0 a 12, la Minguella es va posar a 7 amb 5 minuts encara per jugar-se (56 a 49). 

  Al Mollet li van començar a entrar totes les pors i els blaus van seguir cap amunt. Una cistella de Valle després d'agafar el rebot d'un tir que havia fet ell mateix, va forçar la pròrroga.

  Al temps extra, la Minguella va arribar molt millor mentalment, i amb un triple de Castaño i un contraatac de Tomeu, es va posar 5 amunt ràpidament. A l'última acció, amb els de Badalona 2 amunt, Castaño tenia dos tirs lliures per tancar el partit. Va anotar-ne només un, però en la següent acció, tot i que la Minguella no va fer falta, la pilota no va entrar.

  Castaño, autor de 20 punts i 15 rebots per 25 de valoració, va ser el més destacat.
  El triomf dona ales als de Pere Garcia que ara s'han d'enfrontar a l'Arenys, El Masnou i el Salt.