La nova caldera del poliesportiu de Bufalà, instal·lada i en fase de prova

  0
  poli bufala_0.jpg

  30/03/2017 – Després d'un any sense aigua calenta, la reparació ja s'ha dut a terme i només falta la comprovació final i la llum verda de la Generalitat.

  Els usuaris del poliesportiu de Bufalà tornaran a disposar d'aigua calenta i podran dutxar-se després d'un any sense subministrament. Mesos de reivindicació, queixes i crítiques després, la nova caldera ja es troba en marxa i, de fet, l'aigua calenta ja raja per les canonades de l'equipament des de fa una setmana.

   

  A dia d'avui, la instal·lació es troba immersa en un procés de prova de dues setmanes perquè, finalment, la Generalitat pugui comprovar que no existeix cap indici de legionel·losi. Recordem que el problema que va dur al tancament del servei d'aigua va ser un positiu per legionel·losi que s'estenia des del passat mandat, fins que el Departament de Salut va ordenar mesures cautelars de tall i va obrir un expedient sancionador.

   

  Dilluns passat, expliquen fonts d'Esports, es va dur a terme una desinfecció de xoc, i esperen que l'analítica final de Salut es pugui fer al més aviat possible. Serà llavors, amb el més que previsible negatiu -tant maquinària com canonades han estat renovades-, que la instal·lació tornarà a disposar d'aigua calenta oberta al públic. Fonts de l'ABB han confirmat que, efectivament, la nova caldera es troba en funcionament i en fase de proves.

   

  El cost de la caldera que s'ha instal·lat és de 15.000 euros, inversió que ja va passar pel Ple de novembre i va quedar aprovada. També s'han renovat altres maquinàries que complementen la caldera.