La ‘nova’ Minguella marxa a l’Empordà per fer equip

  0
  14291667_623910081114814_7225788534797134744_n.jpg

  16/09/2016 – Carlos Esteve, entrenador del sènior femení blau, acollirà les jugadores a la seva residència de la Selva de Mar durant un cap de setmana.

   

  L’inesperat ascens de categoria aconseguit pel sènior femení de l’AE Minguella ha situat l’equip de Carlos Esteve en un nou escenari: la Primera Catalana. La temporada passada, el conjunt blau completaria un curs per emmarcar (22/4), actuació que l’ha dut a pujar de divisió.

   

  El pròxim 25 de setembre (17:45h), la Minguella s’estrenarà al grup II de Primera reben el Joventut Les Corts. Per tal de competir amb garanties, el cos tècnic ha apostat per fer diferents canvis en la plantilla.

   

  “La veritat és que la nostra idea no era pujar. El bon joc i, sobretot, el gran ambient que hi havia dins de l’equip ens van dur fins al subcampionat de lliga”, reconeixia Carlos Esteve, entrenador i coordinador de l’AE Minguella.

   

  Segons el tècnic, a Primera la Minguella s’haurà d’adaptar a “un augment del nivell”, fet que ha motivat els diferents moviments de mercat que ha sofert el bloc.

   

  “Hem patit sis baixes. La més dolorosa, la de la jugadora més determinant: l’Alexandra Rueda. Marxa al SESE de Copa, però ens ha ajudat molt a captar gent nova per l’equip”, afirmava Carlos Esteve.

   

  L’escorta Laia Català i l’aler Alba Segura, totes dues del Masnou, l’aler pivot Laia Esteve (CB Vilassar de Mar), les exteriors del Malgrat Laia Martín i Thais Morales i Marta Ruiz, base que fa el salt del sènior ‘C’, configuren la llista de jugadores que s’han sumat al projecte.

   

  “Si no haguessin marxat algunes de les millors, crec que tindríem un equip per estar de mitja taula en amunt, però ara haurem de lluitar per la salvació. L’última vegada que vam estar a Primera vam baixar directament, sense promoció”, advertia el tècnic blau.

   

  Concentració per fer equip

   

  Tenint en compte la gran sintonia que es va viure dins del grup el curs anterior, el sènior femení de l’AE Minguella aspira a repetir aquella mateixa experiència.

   

  “La idea és mantenir l’ambient de vestidor de la temporada passada. Segurament no serà del tot igual, perquè l’any passat va ser absolutament excepcional. De fet, va ser el meu millor any com a tècnic a nivell de vestidor”, declarava Carlos Esteve.

   

  En un intent d’accelerar el procés de cohesió de les nouvingudes, Esteve ha planificat un cap de setmana de convivència obert a tot l’equip. Aquest cap de setmana, l’entrenador de la Minguella obrirà les portes de la seva residència de la Selva de Mar a totes les jugadores.

   

  Gràcies a les bones relacions existents entre Esteve i la regidoria d’esports de Port de la Selva, el sènior femení de la Minguella es podrà entrenar en un pavelló adequat.

   

  L’equip, a més, té programades diferents activitats durant el cap de setmana. “Dissabte jugarem un partit contra el Vilafant. També tenim programada una pujada a Sant Pere de Rodes i, si fa bon temps, sortirem amb la barca i anirem a alguna platja”, relatava Carlos Esteve.

   

  L’entrenador de la Minguella espera que aquesta breu concentració serveixi per enfortir els lligams de les noies. “Principalment, la idea és que les jugadores es coneguin i convisquin durant dos dies. Tenim moltes cares noves i volem fer pinya”, afirmava.