La PAH Badalona també comença la croada contra la pobresa energètica a Catalunya

  0
  IMG-20150102-WA0014.jpg

  03/01/2015 – La plataforma va iniciar dilluns la recollida de signatures a Badalona contra la pobresa energètica i els desnonaments.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha donat el tret de sortida a la recollida de signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular que promou la garantia per a tots els ciutadans dels serveis bàsics de llum, aigua i gas i de tenir un habitatge digne. Es tracta d’una carrera que la PAH ha començat a nivell autonòmic a diferents punts d’Espanya, entre ells Catalunya, després de veure com la ILP contra els desnonaments entregada a Madrid fos rebutjada pel PP. “Ja hem vist que no serveixen de res aquestes iniciatives amb el govern que ara hi ha a la capital – diu la portaveu badalonina del col·lectiu, Montse Garcia-. Per això ho volem intentar al Parlament amb mesures que la Generalitat pugui prendre”.

   

  Dilluns es va iniciar la recollida de signatures a Badalona, a la plaça de la Vila, on la PAH va tenir molt bona acollida i va sumar 200 firmes, les mateixes que nombre de documents oficials dels que disposaven. Després de concloure aquest període de festes nadalenques tornaran a recollir-ne més arreu de la ciutat. A nivell local, el moviment antidesnonaments espera fer-se amb 12.000, com a mínim, el mateix nombre de signatures que va aconseguir durant la campanya de la primera ILP. Per tal que el Parlament l’accepti, cal recopilar un mínim de 50.000 en tres mesos.