La PAH demana als jutjats de Badalona l’anul·lació de processos de desnonament

  0
  pah.JPG

  28/03/2013 – La plataforma va dur a terme ahir, a nivell estatal, l'entrega de centenars de recursos, en base a la sentència del Tribunal Europeu, per paralitzar els processos d'execucions hipotecàries dels afectats.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va dur a terme ahir al matí una acció simultània i massiva a tot l’estat en la qual es va demanar als jutjats la nul·litat de tots els processos de desnonament en marxa. A Badalona, la secció local del col·lectiu també es va citar a les portes de l’edifici judicial del carrer Prim per fer entrega d’una vintena de recursos amb l’esperança de paralitzar les execucions hipotecàries de totes aquelles persones que estan denunciades per entitats bancàries i veuen perillar el seu sostre.

   

  L’escrit model presentat per cadascun dels afectats es basa en la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, que titlla d’abusiva la llei hipotecària espanyola i determina que es contrària a la normativa europea. Les persones concentrades ahir al carrer Prim van ser rebudes pel jutge degà de Badalona, Josep Maria Noales, que va recollir tots els recursos presentats.

   

  D’altra banda, la PAH badalonina té previst entregar properament centenars de cartes, recollides la darrera setmana per tota la ciutat, als membres del Partit Popular local amb la intenció que aquests facin arribar als seus companys del Congrés la petició de votar favorablement la ILP hipotecària. Aquest mateix matí, el col·lectiu també participa en un escrache convocat a nivell global al barceloní Arc de Triomf.

   

  La plataforma ja ha aturat ‘als despatxos’ quatre desnonaments que estaven programats de cara a l’abril.