La PAH ocupa un local municipal i el converteix en la seva seu

  0
  pah local.jpg

  05/04/2014 – El col·lectiu antidesnonaments badaloní ha ocupat aquesta setmana un espai municipal que portava tres anys tancat i es trobava molt degradat, segons els representats de la PAH.

  La PAH Badalona estrena aquesta setmana seu. Es tracta d’un local municipal al barri de Lloreda que portava tres anys buit i que el col·lectiu ha ocupat per poder centralitzar en un punt de la ciutat la seva activitat, atès que, fins ara, han aprofitat cedits diversos espais d’associacions o sindicats, com CCOO, però mai han disposat d’una localització pròpia.

   

  Els representants de la plataforma expliquen que a molta gent li és difícil posar-se en contacte amb la PAH pel simple fet de no saber exactament on dirigir-se, i aquest local, al qual han denominat ‘esPAHi’, té la intenció primera de solucionar aquesta problemàtica i esdevenir un lloc on poder assessorar tothom, a més de poder organitzar activitats obertes a tota la ciutadania. Des de la PAH expliquen que l’espai municipal estava molt degradat, amb forats, goteres i altres desperfectes estructurals que ells mateixos han estat esmenant aquesta setmana.

   

  El govern local ja ha expressat el seu malestar per l’ocupació del local que, diuen, estava en tràmits de ser adjudicat a una entitat de la ciutat. En aquest sentit, avisen que duran a terme els tràmits legals pertinents per desallotjar-lo i posar-lo a disposició de l’associació.