La PAH torna a exigir un “càstig” contra els bancs per “l’estafa” immobiliària

  0
  image_2.jpeg

  10/06/2014 – A Badalona, en concret, la PAH va impulsar una marxa de protesta que va finalitzar a les portes de l’ajuntament i va començar al Pont del Petroli.

  La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca va dur a terme aquest diumenge una sèrie d’accions per denunciar la “impunitat financera” dels bancs i per exigir “judici i càstig”. A Badalona, en concret, la PAH va impulsar una marxa de protesta que va finalitzar a les portes de l’ajuntament i va començar al Pont del Petroli, una metàfora per expressar que molta gent haurà d’acabar “vivint sota d’un pont” degut a les execucions hipotecàries.

   

  No és aquesta la primera acció de la campanya “Juicio y Castigo”. A finals d’abril, el col·lectiu local va entregar als jutjats de Badalona més de 30 escrits dirigits a la Fiscalia en els quals demanava “la persecució dels delictes d’estafa hipotecària sobre primera vivenda”, “investigar la venda d’hipoteques duran la bombolla immobiliària” i “garantir la paralització dels desnonaments de primera vivenda”.