La pel·lícula “La Tribu” inspirada en un grup de ballarines badalonines, arriba als cinemes

  0
  1.jpg
  La pel·lícula “La Tribu” dirigida per Fernando Colomo ja s’ha estrenat als cinemes. El film està inspirat en un grup de dones de Badalona d’entre 40 i 60 anys que es feien anomenar “Les Mamis”. Cansades d’esperar cada tarda que les seves filles sortissin de classes de ball van decidir apuntar-se a classes de hip hop a l’acadèmia la Tribu Urbana Center de Badalona.
  En el film es poden reconèixer espais de Badalona com Can Mercader al barri Casagemes.
  La fama de “Les Mamis” va transcendir tant que van arribar a participar en el concurs de la cadena Telecinco “Got Talent”. “La Tribu” és una comèdia amb aires de musical urbà que explica la història de Virgínia (Carmen Machi), que treballa de dona de fer feines però a qui agrada molt ballar al carrer, i que s’allibera de les seves preocupacions mundanes ballant funky o reguetón amb les seves companyes de feina. Virginia acaba de recuperar el fill que feia molts anys que havia donat en adopció, Fidel (Paco León), un executiu que ho ha perdut tot, també la memòria. Amb aquest grup de ball, mare i fill descobriran que, tot i venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme a la sang.

  Amb aquest film Paco León i Carmen Machi es reuneixen de nou després d’interpretar durant anys a la sèrie “Aída”. Segons ha explicat Machi: “És la primera vegada que treballem junts des de la sèrie i, d’alguna manera, el retrobament dels personatges de “La Tribu” va acompanyat del nostre propi retrobament. I això és preciós”