La Penya es posa en marxa

  0
  gaffney revisio.jpg

  16/08/2012

  Gaffney, Barrera, Ventura i Vives ja han passat les proves mèdiques. Demà serà el torn d'Oliver, Trias, Llovet, Quezada i Savané. Dilluns començaran els entrenaments de pista.

  La Penya 2012-2013 ha començat el seu camí aquest matí amb les primeres revisions mèdiques. Després de 4 mesos sense competició, i amb un estiu mogut a les oficines, jugadors i tècnics tornen a la feina amb la màxima il·lusió.

  Els més matiners han estat els joves del club Barrera, Ventura i Vives, i l'aler pivot Tony Gaffney. També estava previst que les passés Manny Quezada, però el seu vol ha arribat amb retard i les farà demà amb Albert Oliver, Jordi Trias, Nacho Llovet i Sithapa Savané.

  Els jugadors són sotmesos a una analítica, prova d'esforç, electrocardiograma, ressonància magnètica i una prova oftalmològica.

  Després de la prova, Gaffney ha fet les primeres declaracions amb la nova samarreta d'escalfament, en les que ha destacat que "arribo molt motivat a aquest nou club, i tinc moltes ganes de conèixer l'entrenador i els nous companys". A la tarda el nord-americà s'ha instal·lat al pis on viurà, molt a prop de la platja del pont del petroli.