La Penya fa un pas més cap el seu estil (58 a 87)

24
    DSC_0011.JPG

26/09/2013
    El Fiatc Joventut va apallissar al Manresa amb un bon treball d'equip als dos costats de la pista

El Fiatc Joventut va aconseguir la 2a victòria de la pretemporada en derrotar a La Bruixa D'or Manresa per 87 a 58 en el 5é partit amistós de pretemporada, que es va disputar a Balaguer.

Els verd-i-negres van tornar a mostrar que van creixent partit a partit i van assimilant els conceptes que intenta deixar ben clar Salva Maldonado.
    També és cert però, que ahir no va jugar Llovet per problemes al bessó, ni Monroe i Arco, dos jugadors que han de ser referents al Manresa.
    A més, tots dos equips es tornaran a enfrontar en breu, el dia 9 d'octubre a les semifinals de la lliga catalana, i el 13 a l'estrena de la lliga ACB, pel que els dos tècnics es van guardar moltes coses tàctiques, i van aplicar conceptes molt senzills.

Els de la Penya van ser clars: joc de 2×2 i 3×3 aprofitant que els tiradors obren el camp, velocitat en el contraatac i defensa d'ajudes i anticipacions i d'anar a buscar la pilota.

Tot i la victòria còmode, les mancances de l'equip, o els aspectes en què més haurà de treballar, també van quedar clars: el rebot defensiu i la defensa del bloc directe. Les correccions de Maldonado ahir als jugadors eren, sobretot, per aquest últim tema.

Així, després d'una primera part igualada, en que la Penya va superar uns mals minuts ofensius al 2n quart amb una defensa decent (28 a 33), els verd-i-negres van trencar el partit amb un parcial de 2 a 14.

Els de Badalona van posar un punt més en defensa, i van robar moltes pilotes a la primera línia de passada per trencar el partit (33 a 47).

El Manresa ho intentava amb Arteaga, però un nou parcial de 0 a 7 a l'inici de l'últim quart, amb 4 punts seguits de Barrera, evitava que el matx s'ajustés.

Al tram final, la Penya va seguir molt fina de cara a cistella i es va arribar a col·locar 32 punts per sobre en el marcador, que van acabar en els 29 finals.

Miralles (17 punts) i Suàrez (15 amb 3 triples a l'últim quart) van ser els més destacats en atac.

El proper partit del Fiatc Joventut serà el diumenge 6 a les 12:30 a Platja d'Aro.contra l'Unicaja.