La Penya lliga Corey Fisher, l’home dels 105 punts

  0
  corey-fisher[1].jpg

  14/08/2012

  El base nord-americà amb passaport georgià prové de l'Antalya turc amb el que ha promitjat 17,2 punts 3,5 rebots i 4,4 assistències. La popularitat de Fisher va crèixer després que a l'estiu del 2010 anotés 105 punts en un partit als carrers de Nova York.

  La Penya ha confirmat el fitxatge del base nord-americà amb passaport georgià Corey Fisher, que firma per una temporada. Fisher ve de destacar amb l'Antalya turc amb el que ha promitjat 17,2 punts 3,5 rebots i 4,4 assistències per partit.

   

  Abans es va formar al St. Patrick High School d'Elizabeth, a Nova Jersey, i a la Universitat de Villanova, i és molt conegut per un partit d'una lliga d'estiu als carrers de Nova York, en el que va anotar 105 punts amb 23 triples de 28 intents

   

  Tot i ser menut (1,83) és molt corpulent i no defuig de les penetracions en les que té una especial habilitat per anotar després del contacte.

   

  D'aquesta manera, la Penya manté el plantejament d'altres temporades de mantenir un base de perfil nord-americà, amb l'avantatge que Fisher no ocupa plaça d'extracomunitari. La Penya prefereix utilitzar la segona plaça d'estranger amb un aler, que comparteixi posició amb Quezada i Barrera, dos jugadors que cal veure com s'adapten a l'ACB.