La Penya paga els plats trencats de la final four (64 a 85)

0
    28
    1213_JOV_MAD (25).JPG

16/05/2013
    El Madrid ha imposat la seva superioritat física i ha trencat el partit amb un 13 a 0. Rudy ha estat sonorament ovacionat pels 7.545 aficionats
    · Oliver: "era el partit més difícil que teníem"
    · Maldonado: Hem de tenir paciència perquè serà un estiu amb moltes decisions"
    · Barrera: "M'agradaria que Maldonado sigui l'entrenador de l'any que ve"

El Madrid s'ha refet de la dolorosa derrota de la final de l'Eurolliga a costa de la Penya, que només ha pogut competir durant 20 minuts (38 a 43).

Quan el Madrid ha ajustat la seva defensa, els verd-i-negres s'han apagat, i amb l'ajuda de dues males decisions arbitrals, s'han col·locat ràpidament 20 amunt en un partit que no ha tingut més història.
    Tot i que el matx s'ha decidit molt abans del xiulet final, els 7.545 espectadors han estat amb l'equip en tot moment i han brindat una sonora ovació a Rudy Fernàndez.

Avui el mallorquí no ha estat encertat de cara a cistella i s'ha quedat amb només 9 punts i uns percentatges molt baixos a part de 4 pilotes perdudes. però els blancs no l'han necessitat.

Amb l'extraordinària superioritat al joc interior –16 rebots més– només necessitaven ficar els tirs lliurats que no havien entrat a la primera part.
    Han arribat de la mà de Carrol i Darden, que com ha fet Hettsheimer al tram final, han aprofitat els pocs minuts que tenen per demanar més oportunitats.

Malgrat la diferència de nivell, la Penya sempre ha intentat fer el seu joc i no ha abaixat els braços.
    Amb un Oliver no tant brillant com en altres ocasions, Fisher ha agafat la batuta ofensiva, però el seu joc anàrquic ha fet que es quedés sol.

Al final però, amb l'entrada de nou d'Oliver i l'empenta dels joves, la Penya ha pogut aturar la sangria fins al final del partit