La Penya s’anota el primer derbi júnior (64-93)

  0
  DSC_0056 copia.JPG

  12/09/2016 – L’equip de Dani Miret ofereix una exhibició de força contra el Sant Josep malgrat no estar encara amb la plantilla al complet.

   

  El parquet del Centre Parroquial donaria la benvinguda a una nova temporada de la lliga Júnior Preferent, categoria que compta amb dos clubs de la ciutat lluitant per objectius diferents: el CB Sant Josep i el Divina Seguros Joventut.

   

  El passat cap de setmana, les plantilles dirigides per Marcel Roca i Dani Miret obririen foc a la pista del Sant Pep, protagonitzant un derbi que es decantaria ràpidament pel bàndol verd-i-negre.

   

  Jugant amb molta energia per compensar la superioritat física de la Penya, els parroquials aconseguirien mantenir-se dins del partit durant el primer quart (17-18)

   

  Al segon, però, l’aparició de Pep Busquets anotant des del perímetre i diverses recuperacions aconseguides pel Divina Seguros gràcies a una pressió defensiva extrema farien que el júnior verd-i-negre passés a dominar. El Sant Josep demanaria temps mort per mirar de reaccionar, però la velocitat de creuer assolida pel bloc de Dani Miret es mantindria estable fins al descans (36-50).

   

  Cada vegada que el Sant Pep abaixava un punt la intensitat del seu joc, el Divina Seguros el castigaria sense miraments. Els intents dels locals Albert Prior i Èric Clapé per mantenir vives les esperances de remuntada acabarien sent insuficients (53-68).

   

  En l’últim quart, el conjunt de Marcel Roca estaria a punt de rebaixar les diferències fins a la línia psicològica dels 10 punts, però els groc-i-liles es quedarien amb les reserves d’energia totalment buides.

   

  En aquest context, el talent de Busquets (12 punts) i Galán (15+7), l’anotació de Dídac Cuevas (24) i la visió de joc de Pol Molins (8 punts, 6 rebots, 6 assistències i 7 recuperacions) acabarien de dibuixar les diferències finals (64-93).

   

  Després del derbi que ha obert el campionat, la Penya es prepara per rebre diumenge (12h) el JAC Sants, mentre que el Sant Josep haurà de visitar Hospitalet (12:45h).