La Plana torna a viure un 11 de setembre amb tranquil·litat i el Ple polític al complet

  0
  IMG_2433.JPG

  11/09/2012 – Els partits amb representació a l'Ajuntament han portat conjuntament la corona de flors de nou en un matí sense cap incident ressenyable.

  Badalona ha tornat a celebrar amb la tranquil•litat de sempre els actes oficials d’ofrena de la diada aquest matí. Després que l’any passat cap força política del Ple es presentés a la cerimònia en senyal de protesta per la forma amb què el PP va tractar la festa nacional catalana, PSC, ICV-EUiA i CiU han comparegut a la Plana de nou per dur la tradicional corona de flors juntament amb l’equip de govern.

   

  La jornada ha començat cap a les 9 del matí amb el ball de l’Àliga, que ha donat el tret de sortida a les ofrenes de diferents entitats. Una de les més destacades ha estat la de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, els membres de la qual han desfilat fins el monument amb pancartes contra les retallades entre aplaudiments del públic.

   

  L’ofrena institucional de l’Ajuntament era el moment més esperat del matí i ha vingut acompanyat de la xiulada i els crits d’un grup dels assistents que ha posat l’única nota discordant al programa d’actes.

   

  Després de la interpretació de Els Segadors a càrrec del Cor de Marina, la Coral Badalonense, la Coral Art i Cultura de Canyet i la Coral Betúlia, l’ofrena d’entitats va continuar, amb el Club Joventut i el Badalona com alguns dels protagonistes.

   

  L’actuació castellera de la Colla Micaco de Badalona, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Barcelona han posat punt i final als actes oficials de la Diada Nacional de Catalunya 2012 a la Plana de Badalona.