La policia comissa centenars de bosses de mà falsificades al polígon de Badalona Sud

  0
  Falsificacions bosses de mà.JPG

  23/11/2012 – La investigació i operació porta molts dies en funcionament i ha finalitzat amb la identificació de cinc persones i la imputació d'una d'elles per dilecte contra la propietat industrial.

  Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Guàrdia Civil van intervenir ahir en un magatzem de venda a l’engròs del carrer de Progrés un total de 705 bosses de mà de primeres marques. El valor aproximat de preu de mercat dels productes comissats a l’establiment és de 423.000 euros. En concret s’han comissat 623 bosses de mà de diferents models de la firma Braccialini i 82 bosses de mà de la marca Burberry.

   

  L’operatiu es va portar a terme a requeriment d’una d’aquestes firmes que havia detectat l’existència de rèpliques dels seus productes en aquest magatzem ubicat a Badalona. A partir d’aquest moment es va iniciar una investigació coordinada entre agents de la Guàrdia Urbana i de la Guàrdia Civil que ha culminat els darrers dies amb un seguiment a distància dels productes que entraven al magatzem, ubicat al polígon Badalona Sud. En l’operació policial es van identificar cinc persones i una ha estat imputada per un delicte contra la propietat industrial.

   

  Aquestes bosses de primeres marques tenen un preu al mercat comercial d’entre 1.000 i 1.500 euros per unitat. En aquest establiment xinès es venien a un preu que rondava els 12 euros.