La policia comissa productes falsificats per valor de 63.400 euros a Badalona

  0
  falsificados.jpg

  25/10/2012 – L'operació conjunta entre Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil va descobrir l'entramat il·legal en un magatzem del polígon situat a la zona sud de la ciutat.

  Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i de la Guàrdia Civil van intervenir el dimarts 23 d’octubre 1.087 peces falsificades amb un valor aproximat de preu de mercat de 63.400 euros en un magatzem de lloguer al polígon de la zona sud de Badalona. L’operatiu es va portar a terme arran de les sospites que en aquest magatzem es podien estar portant a terme activitats il•legals per part d’algunes persones que hi tenen locals llogats.

  Els productes falsificats comissats eren material tèxtil, calçat, complements i ulleres de sol, entre d’altres. Els agents van identificar el responsable del material intervingut, veí de Badalona, que tenia llogat el traster i al qual se l’ha imputat un delicte contra la propietat industrial. Tot el gènere va quedar intervingut i a disposició judicial.

  Posteriorment, els cossos van aturar un cotxe que feia maniobres estranyes i a l’interior del vehicle hi havia 102 ampolles de whisky de baixa qualitat destinat a reomplir ampolles de whisky amb etiquetes de primeres marques i posar-les a la venda. El conductor, també veí de Badalona, va quedar imputat per un delicte continuat contra la propietat industrial, contra la salut pública i contra l’hisenda pública, ja que havia estat detingut en altres ocasios per aquests mateixos motius.