La policia intervé 300.000 en productes amb l’escut del Barça falsificat

  0
  Falsificacions 1.jpg

  09/07/2013 – La Guàrdia Urbana i la Guàrdia Civil van dur a terme un operatiu conjunt al polígon de Les Guixeres.

  La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil han realitzat una operació conjunta amb l’objectiu d’intervenir jerseis tipus ‘polo’ i samarretes dessuadores que porten dos emblemes molt semblants a l’escut antic i actual del FC Barcelona.

   

  L’operació policial s’ha fet després que el FC Barcelona, que té registrats com a marca tant els seus escuts com el perfil del mateixos de manera específica, presentés una denúncia per una presumpta infracció en l’ús de la seva marca registrada. Darrerament s’havia detectat la introducció massiva a botigues de records de Barcelona de jerseis tipus ‘polo’ i samarretes dessuadores que incorporaven aquests escuts.

   

  En total, els agents han intervingut 7.609 jerseis tipus ‘polo’ i samarretes dessuadores de diferents talles. Aquestes peces de roba tenen un valor de mercat aproximat de 304.000 euros. Durant l’operació s’han identificat 3 persones, 1 de les quals ha estat imputada per un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Urbana també ha aixecat un acta per manca de llicència municipal d’activitat. El magatzem inspeccionat es troba al carrer de l’Energia, del polígon industrial de Les Guixeres.