La rambla Floridablanca recupera la castanyada popular

  0
  DSCF6953.JPG

  02/11/2015 – Després de cinc anys, l'Associació de Veïns de Juan Valera ha distribuït 60Kg de castanyes a veïns de Llefià i La Salut en una jornada plena d'activitats i actuacions.

  Després de cinc anys, l'Associació de Veïns de Juan Valera ha pogut retornar a celebrar la castanyada popular a la rambla de Floridablanca amb una jornada plena d'activitats i actuacions.

   

  Durant el matí del passat dissabte, 31 d'octubre, entitats com Al-Dua i Sikh i AMPES de les escoles públiques com d'Antoni Botey van oferir manualitats per a tot el públic i, fins i tot, una degustació de cuscús.

   

  De cara a la tarda va ser el torn d'una contacontes i les actuacions de dansa moderna, sevillanes i bhangra. Però el moment més esperat va ser la distribució gratuïta de 60Kg de castanyes a tots els veïns del barri de Sant Mori de Llefià i La Salut.

   

  D'altra banda, destacar també que durant el tot el dia els joves de la iniciativa de graffiti social gestionat Krear-T van plasmar un mural a la paret del Mercat del Sol, situat també a la rambla Floridablanca.

   

  Des de l'Associació de Veïns de Juan Valera agreixen a totes les entitats i veïns que han fet possible aquesta festa i desitgen que us pugui tornar a celebrar consecutivament.