La ratxa es posa a prova a Morverde

  0
  Prèvia diari.JPG

  El difícil camp de Morverde és el pròxim destí del CF Badalona. Allà jugarà aquest diumenge, a les dotze del migdia. Allà trobarà l'Atlètic Saguntí, un equip que mai li ha posat les coses fàcils i que aquesta temporada s'ha mantingut sempre en la zona tranquil·la de la classificació.

  De les tres vegades que els valencians s'han creuat en el camí dels escapulats a segona B, dos han acabat amb empat a zero i una amb derrota (0-2), la primera a l'Estadi. Ben segur que a Sagunt no espera un partit fàcil. En tot cas, és impossible no ser optimista després d'encadenar quatre victòries seguides, de sumar setze dels últims divuit punts en joc i de mantenir la porteria imbatuda durant sis partits, que és el que han fet els homes de Manolo González durant l'últim mes i mig. Tot plegat els ha situat en la setena posició de la taula i els ha permès deixar gairebé sentenciada la salvació.

  "Només penso a aconseguir els punts necessaris per a eludir el descens de manera matemàtica". "Ni després de perdre a Olot érem tan dolents, ni ara som tan bons". "Igual que hem tingut una bona ratxa la podem tenir dolenta". Són frases de l'última roda de premsa de l'entrenador del Badalona, després del 3-0 a l'Atlètic Balears. Manolo González no vol sentir-se més exigit del compte, però una victòria en la visita al Saguntí li faria impossible no desfermar l'eufòria entre l'afició del Badalona. Diumenge podrà tornar a escollir per fer la convocatòria de 18 jugadors. Per altra banda, tot fa pensar que no hi farà canvis en l'onze titular.

  Xiularà el partit l'àrbitre murcià Pedro Campoy Candela.