La renovació de Márquez, primer propòsit del nou president

  0
  marquez.JPG

  26/06/2012 – Aquest migdia està previst que Miguel Ángel Sánchez i Manolo Márquez comparteixin taula. La intenció del dinar no és altra que apropar postures.

  Sabent de la necessitat d'accelerar en la presa de decisions, el des d'ahir nou president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, ha decidit que avui mateix havia de ser el dia de trobar-se amb Manolo Márquez. El màxim mandatari de l'entitat vol convèncer el tècnic perquè segueixi dirigint l'equip. El farà saber de la confiança que la nova directiva té dipositada en ell i de la voluntat d'intentar muntar un projecte il·lusionant i competitiu, sempre dintre de les exigències que marquin el restringit pressupost de què es disposarà. En qualsevol cas, es busca una resposta més o menys clara de l'entrenador. En funció del que digui, es començarà a prioritzar la cerca d'un nou tècnic o la renovació i la contractació de nous jugadors.

   

  A hores d'ara sembla que Manolo Márquez està més a prop del sí que del no. No era pas així fa algunes setmanes. Però el tècnic volia esperar a saber com quedava la situació de l'entitat per començar-se a plantejar de manera definitiva quin havia de ser el seu futur. Sembla que el satisfà que el club hagi trobat un grup de persones que volen enfortir l'entitat, i això podria motivar-lo a continuar. Malgrat tenir d'altres ofertes, aquestes no acaben de complaure a l'ex del Prat, i seguir al Badalona és ara mateix la seva preferència. Podria haver-hi certes diferències en les condicions contractuals, especialment pel que fa a la fitxa. Però havent-hi voluntat d'entesa per ambdues parts, l'acord podria no trigar massa en arribar.