La República Dominicana guanya, passa a semifinals i serà al pre-mundial

    0

    La República Dominicana va guanyar a Costa Rica per 69-51. Doble premi pels d'Eulis Báez que amb aquest triomf es classifiquen per les semifinals com a primers de grup passi el que passi a l'última jornada, i que aconsegueixen el bitllet pel pre-mundial que es disputarà a Espanya el 2014.
    Els "criollos" no van passar problemes per vèncer Costa Rica. De fet, la dominicana va reservar els pilars de l'equip: els dos NBA Hordford (Atlanta) i Francisco Garcia (Sacramento), i el verd-i-negre Eulis Bàez.
    Sense ells, Juan Coronado (14), Josh Asselin (12), Manuel Fortuna (11) i Manuel Guzmán (10) es van repartir la responsabilitat ofensiva. La Republica Dominicana tornarà a jugar aquesta matinada contra les Illes Verges.

    D'altra banda, la selecció mexicana dirigida pel badaloní Pep Clarós va perdre contra Jamaica per 74-76 i diu adéu a les possibilitats de passar ronda. Els jamaicans acompanyaran a la dominicana a les semifinals i s'enfrontaran a Puerto Rico, líder de l'altre grup. El rival dels dominicans encara pot ser Cuba, Panamà o Nicaragua.