La revelació els deixa sense podi (79-90)

  0
  ClOUW8wWEAEIAif.jpg

  18/06/2016 – El FIATC Joventut finalitza el campionat d’Espanya en quarta posició, després de caure contra l’Heidelberg en la final de consolació.

   

  Amb una rotació de només sis jugadors en el matx jugat davant la Penya, el Colegio Heidelberg de las Palmas aconseguiria pujar al podi del campionat d’Espanya disputat a Lugo durant la darrera setmana.

   

  La formació insular sorprendria l’Infantil del FIATC Joventut per la seva enorme capacitat competitiva i seria clarament superior durant l’últim quart. El bloc de David Jimeno no viuria un dels seus dies de més inspiració, però tot i així disposaria d’opcions fins als darrers instants del xoc.

   

  Els primers 30 minuts del partit estarien marcats per un frec a frec molt disputat. La Penya s’enduria l’acte inicial (23-22) i l’Heidelberg el segon (40-41) i el tercer (64-66) per una distància mínima.

   

  En el quart decisiu, els canaris es mostrarien molt més inspirats en atac (15-24) i s’acabarien enduent el triomf i la tercera plaça final del campionat (79-90). El bon paper de Roger Martí (30 punts i 30 de valoració) i Joel Juárez (13 punts i 17 rebots) no li donaria al FIATC Joventut l’opció d’endur-se el bronze.