La Rotllana, premiada a la millor experiència d’educació en el lleure

  0
  42
  estiu a la plaça.jpg

  12/03/2015 – La Fundació Lluís Carulla ha premiat l’entitat badalonina dins dels XI Premis d’Educació en el Lleure amb el guardó a ‘Millor experiència d’educació en el lleure’ pel projecte ‘L’estiu a la plaça’.

  La tasca educativa i social de La Rotllana torna a ser reconeguda un cop més, aquest cop des de la Fundació Lluís Carulla. La institució ha premiat l’entitat badalonina dins dels XI Premis d’Educació en el Lleure amb el guardó a ‘Millor experiència d’educació en el lleure’ pel projecte ‘L’estiu a la plaça’, una iniciativa a peu de carrer que transforma espais públics en entorns de lleure, d`educació i convivència  per a infants, adolescents, joves i famílies que durant els mesos d’estiu no tenen opcions de vacances. 

   

  El projecte va néixer ara fa 4 anys com a resposta  a la manca d'espais per a la socialització dels joves en els barris de la zona, i sobretot davant la manca d'alternatives de propostes socioeducatives durant els mesos d’estiu.  En un inici la proposta estava dirigida a la població juvenil però donada la gran acollida que va tenir per part de tota la comunitat va ampliar el seu radi d’acció a infants i famílies.

   

  Una de les claus del projecte ha estat la de deixar un espai obert per a fer propostes, donant l'oportunitat a molts joves de participar activament i fins i tot a nivell internacional. “La bona acollida per part de veïns, el suport de diferents organitzacions i institucions i finalment el reconeixement amb aquest premi són una mostra de que treballar per la convivència és possible si aprofitem les diferències com a oportunitats”, afirma La Rotllana.

   

  Els Premis d’Educació en el Lleure estan convocat per la Fundació Lluís Carulla i, l’atorgat a la Rotllana, en concret, està ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat, també amb la col·laboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya.