L’ABB deixarà de jugar la Copa Catalunya per motius econòmics

  0
  david diaz abb.JPG

  14/07/2012

  L'entitat micaco jugarà la tercera catalana i treballarà les categories inferiors per fer un sènior més de la casa

  El que era un secret a veus s'ha acabat confirmant. L'ABB ha caigut de la Copa Catalunya per motius econòmics. L'entitat micaco no pot fer front a les despeses d'aquesta categoria i jugarà l'any que ve a tercera catalana.

  Jugar a Copa Catalunya comporta un mínim de 15.000 euros per temporada, una xifra que sense una estructura de club amb molts equips o sense un mecenes, costa d'assumir. De fet, el manifest d'aquest club de set anys té un primer manament molt explícit en quant a aquestes situacions: "fins on esportiva i econòmicament puguem estar".

  Tot i la tristesa del moment, els dirigents estan contents d'haver encapçalat un projecte que mai ha patit a la Copa Catalunya, ha arribat a dues finals a 4 i ha jugat un any a la lliga EBA. "Tanquem un cicle del que ens sentim orgullosos, gràcies a l'aportació dels excel·lents tècnics i jugadors que han format part dels equips en les diferents campanyes", recorda el president Josep Cifuentes que també reconeix la "feina anònima de la directiva que ha estat aportant la seva desinteressada col·laboració".

  Segons Cifuentes, aquest sotrac comportarà un canvi de model: "pels pròxims tres anys volem fer un salt qualitatiu en els equips de formació i respecte el sènior, aconseguir que s'integrin el màxim nombre de jugadors procedents de les categories inferiors".