“L’acord amb Boca es podria tancar els propers dies”

  0
  van lacke3.jpg

  14/07/2012

  L'escorta argentí és a un sol pas de tornar al seu país per firmar amb Boca Júniors. La Penya segueix amb dues fitxes del primer equip: Trias i Llovet.

  Fede Van Lacke està a un sol pas de tornar a l'Argentina. El recent campió del sud-americà és un home buscat per les emissores de ràdio i si fa uns dies ja explicava a Uno contra Uno ràdio que "hi havia moltes possibilitats d'acabar a Boca", ahir confirmava a ràdio sol de Santa Fe, que "el fitxatge per Boca podria tancar-se en els propers dies".

  "Em van presentar una oferta en ferm molt propera al que jo volia. És una decisió complicada perquè he estat 10 anys a Espanya, en una lliga en la que m'he criat com a jugador i hi he fet molts amics, però he de posar moltes coses a la balança, no només la part econòmica, i la meva família es primordial a l'hora de prendre decisions", explica Van Lacke.

  L'argentí ha matisat que esperava una oferta de la Penya però "que no s'han complert les meves expectatives, tot i que ja m'ho esperava veient la situació econòmica del club", i ha tingut paraules d'elogi per la ciutat que l'ha acollit l'últim any: "a Badalona hi ha una passió pel bàsquet increíble. No ho havia vist mai. Fa anys que jugo a Espanya i tothom em deia que per tal i com sóc, algun dia havia de passar per Badalona. Des del moment que arribes a la ciutat es respira bàsquet".

  En l'extensa entrevista del programa Desenchufados, que no és esportiu, Van Lacke intentava explicar la situació del bàsquet espanyol d'aquesta manera: "el bàsquet a Espanya està molt desfasat. Quan vaig arribar, els jugadors de les tres primeres competicions vivien del bàsquet. Ara només els de l'ACB. Per posar un exemple, el Barça contracta un jugador per 3 milions quan l'equip on jugava (la Penya) té un pressupost de 1,5. Fins quin punt la competència és bona per tots? No hi ha cap mesura perquè un jugador guanyi tants diners i altres equips tinguin un pressupost tant baix" ha compartit Van Lacke sense pèls a la llengua.