L’agrupació gallega Agarimos celebra 20 anys

  0
  DSC_0884.JPG

  05/12/2016 – Amb una gala solidària de recollida de joguines al Teatre Zorrilla.

   

  El Teatre Zorrilla va acollir dissabte la gala solidària del 20è aniversari de l’Agrupació Cultural Gallega Agarimos de Badalona, que consistia a recollir joguines per a la Creu Roja del Barcelonès Nord amb la finalitat d’aconseguir un somriure als nens i nenes de les famílies que més ho necessiten de cara al Nadal.

   

  Un festival també  per demostrar el treball que ha anat evolucionant en l’entitat des de 1996 fins a l’actualitat, i on la cultura catalana i la gallega s’han fusionat amb les sardanes de l’Ateneu Cultural de Llefià, els balls i les gaites d’Agarimos de Badalona i la música celta del grup gallec O Val das Mouras.

   

  L’entitat Agarimos de Badalona, amb seu al carrer París, celebra enguany 20 anys de la seva fundació i, des d’aleshores, acull a totes aquelles persones que algun dia van haver d’emigrar de la seva terra, Galícia, per a cercar sort en una altra comunitat autònoma, com Catalunya, i així mantenir la tradició gallega i, a la vegada, transmetre la seva cultura a les noves generacions. A més, cada tercer diumenge de cada mes celebren la Fira del Pop a la seva seu, un esdeveniment que no només atreu gent de la ciutat, sinó també d’altres ciutats i països.