L’Ajuntament instal·larà vestuaris en mòduls prefabricats al camp de Badalona Sud

  0
  ytfa-326.jpg

  02/11/2017 – Les obres a les instal·lacions de futbol i al poliesportiu de Casagemes ja han estat adjudicades i duraran uns tres mesos.

  Les obres a les instal·lacions de Badalona Sud i Casagemes començaran la setmana vinent, si no hi ha cap imprevist. Així ho ha assegurat aquest dimarts al Ple la regidora d'Esports, Maria Gallardo, qui ha avançat que ja s'han adjudicat per urgència, gràcies al decret d'alcaldia, els treballs per posar remei al positiu en legionel·la a ambdòs equipaments.

   

  Recordem que la Generalitat va ordenar tancar l'aigua del camp de futbol i el poliesportiu després que els nivells del bacteri superessin els límits permesos. Ara, la caldera d'un i el global de la instal·lació d'aigües de tots dos centres esportius hauran de ser substituïts. Unes obres que costaran uns 300.000 euros i s'allargaran durant uns tres mesos, a partir d'aquest novembre.

   

  També s'ha decidit ja la solució provisional per a les dutxes del camp de futbol de Badalona Sud. Tal i com s'havia sospesat, l'Ajuntament ha decidit llogar tres mòduls prefabricats que serviran com a vestidors i dutxes mentre no s'arreglin les instal·lacions i les entitats esportives no es puguin dutxar als espais habituals. Els mòduls podrien estar col·locats en unes dues setmanes. El servei costarà prop de 3.000 euros.

   

  Pla bianual de control d'instal·lacions

   

  Maria Gallardo també va explicar aquest dimarts que les inspeccions efectuades a tots els equipaments requerits per esvair dubtes sobre possible legionel·la han resultat negatius. A dia d'avui, ha esclarit, s'han efectuat els controls amb un contracte menor, però s'està preparant un pla de seguiment bianual per garantir la salubritat constant de tots els camps i pavellons. Un programa que estarà pressupostat amb 200.000 euros.