L’Ajuntament reconeix amb un acte la solidaritat i el treball dels Voluntaris Badalona

  0
  Acte Voluntaris Badalona.jpg

  02/10/2013 – L'organització participa cada any en esdeveniments esportius, culturals, tasques amb persones grans o discapacitades, i moltes més. A més, col·laboren amb la Fundació Banc d'Aliments.

  L’Ajuntament de Badalona ha ofert aquest vespre, a la sala d’actes del Museu, un acte de reconeixement a l’organització Voluntaris Badalona. Amb aquesta trobada, presidida per l’alcalde Xavier Garcia Albiol i amb presència de representants de tots els grups municipals, l’Ajuntament ha volgut agrair als membres d’aquesta associació la tasca que han dut a terme a favor de la cooperació i la solidaritat a la ciutat.

   

  A més de valorar la feina logística dels Voluntaris en tots els actes importants de ciutat, Xavier Garcia Albiol ha ressaltat el factor humà i solidari del col·lectiu en situacions de crisi “ja que vosaltres ajudeu a les persones que ho passen malament”. “És un orgull per mi i per Badalona tenir uns voluntaris com vosaltres que sou reclamats fins i tot per ajudar a altres ciutats”, ha afegit l’alcalde.

   

  Voluntaris Badalona neix de manera oficial l’any 1994, tot i que l’origen de l’entitat se situa l’any 1990, amb motiu del funcionament i organització de la subseu olímpica de Badalona. Els seus membres dediquen als altres part del seu temps lliure. Les activitats que duen a terme inclouen la participació en esdeveniments esportius o culturals, les tasques amb persones discapacitades o gent gran, o donar suport en la conservació de boscos. També col·laboren amb la Fundació Banc d’Aliments i amb les diferents entitats de la ciutat que ajuden a les famílies amb pocs recursos econòmics.