L’alcalde Trias respon amb “sentit comú” a la gerent de l’Ajuntament

  0
  46
  xavier-trias.jpg

  02/07/2012 – El primer edil barceloní no ha volgut entrar en discussions i ha instat a que els càrrecs públics no facin "aquestes tonteries" i actuïn amb "tranquil·litat".

  L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha respost aquest mateix matí al polèmic tuit de la gerent de l’Ajuntament de Badalona, Beatriz Díaz del Río. El primer edil barceloní no ha volgut alimentar la discussió i ha instat a que els càrrecs públics “facin les coses desde la tranquil•litat”. “No podem fer aquestes tonteries. No podem perdre el sentit comú i els nervis perquè això no porta enlloc”, ha afegit el batlle convergent.

   

  Tanmateix, la gerent de l’Àmbit de Govern de l’Ajuntament de Badalona, Beatriz Díaz del Río (@Beyta7), ha rectificat avui a primera hora i ha afirmat que no té "cap problema en demanar disculpes si algú s'ha sentit ofès" pel comentari.

   

  Tot el ressò mediàtic ha estat degut a un tuit desafortunat que la membre del govern badaloní va publicar després de l’Espanya-Itàlia a través de Twitter: “Que arda Barcelona, y le hierva la sangre al alcalde!”. La piulada va encendre en un tres i no res els ànims a la xarxa social i molts usuaris, des de badalonins fins al Cap de continguts digitals d’El Periòdico, van criticar que, justament ara, quan València ha vist devastades pel foc hectàrees i hectàrees de territori, no és moment de desitjar que res “arda”. Força tuiters, fins i tot, van arribar a demanar mesures com la seva destitució del càrrec públic. Al llarg del matí la desafortunada frase ja havia arribat a Rac1, CatRadio, TV3 i diversos diaris.