L’alcaldessa de Badalona anuncia que es sotmetrà a una qüestió de confiança vinculada a l’aprovació del pressupost municipal de 2018

  0
  IMG_3314.jpg

  27/04/2018 – L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que pròximament es sotmetrà a una qüestió de confiança vinculada a l'aprovació dels pressupost municipal. L'alcaldessa ha activat aquest instrument per desbloquejar i superar el rebuig als pressupostos d'enguany del passat Ple del 24 d'abril.

  Dolors Sabater ha manifestat que "com a alcaldessa i com a persona que vaig assumir el compromís d'estar al servei del bé comú, no puc acceptar que es castigui la població de Badalona, que se la privi d'un pressupost que permetrà una millor gestió i uns millors serveis i, per tant, estic disposada a lluitar fins al final per aconseguir la seva aprovació". L'alcaldessa ha afegit que "vull continuar confiant en el PSC perquè és un partit històric en aquesta ciutat i la seva aportació a la governabilitat és important i necessària. Confiem que posarà Badalona per davant de l'estratègia electoral". Dolors Sabater creu que estem davant una nova oportunitat "per dir sí a un pressupost que fa possible una feina fruit del treball conjunt amb els socialistes aquests darrers tres anys, vull continuar confiant en el PSC com he fet fins ara".

  Tot i aquestes declaracions respecte el PSC, el grup municipal ha anunciat que "retirarem la confiança a lalcaldessa de Badalona" i han assegurat que "som el partit que podem parlar tant amb el partit del govern com amb els de l’oposició. Parlarem amb tothom, estem disposats a liderar una alternativa".

  Ara falta esperar la convocatòria d'aquest ple extraordinari on es presentaran uns pressupostos lligats a la qüestió de confiança.