L’alcaldessa Dolors Sabater acusa de demagogs els socialistes per bloquejar els pressupostos

  0
  IMG_3279.jpg

  Els pressupostos municipals per aquest 2018 no s’han aprovat. Només hi ha donat suport Pere Martínez, del PdeCat, Jordi Subirana, d’Units per Avançar i la regidora no adscrita, Contxa Botey. PSC, PP i Ciutadans han votat en contra. Tots ells han al·legat que els pressupostos han arribat tard. Els socialistes han exigit a l’alcaldessa que “cumpleixi amb els pactes que es van fer a l’inici del mandat i que governi per tot Badalona i no només pels independentistes”. El popular Juan Fernández ha afirmat que “la ciutat està paralitzada i només hi ha dues formes de solucionar-ho: la dimissió o una qüestió de confiança”.

  El dimoni de la polèmica
  També es van aprovar dues mocions referents a les Festes de Maig. PP, Ciutadans i PSC van exigir que no es polititzéssin les festes. En aquest sentit, el regidor popular Garcia Albiol va acusar l’alcaldessa “de ser un perill per la convivència a la ciutat”. Juan Miguel López, de Ciutadans, va assegurar que “el regidor Téllez és qui ha escollit el dimoni, ja que tots els membres del jurat dormen amb el llaç groc”. José Téllez va respondre a aquesta acusació dient que “de 10 membres del jurat, ell era l’únic càrrec polític”.

  Construcció definitiva de Badalona port
  Els grups municipals han aprovat de forma unànime la construccio definitiva de l’escola Badalona Port. El centre s’ubicarà de forma definitiva al solar de Can Badrines però estan a l’espera que el propietari lliuri el projecte de descontaminació. Els membres de l’AMPA demanen a l’Ajuntament que treballi en l’adequació de la parcel•la situada al carrer Monturiol com a opció alternativa per a l’ubicació de l’escola.

  Altres mocions aprovades
  La recuperació de les activitats gratuïtes als casals de la Gent Gran, la garantia de la seguretat i la convivència en front a l’ocupació il·legal a Badalona han estat altres mocions aprovades durant el Ple Municipal.