L’Alcoià no dóna opció

0
    14

14/01/2013 – El nou any segueix portant mals resultats al Badalona. Després de perdre en la jornada anterior contra l'Olímpic, els de Càmara van tornar a caure ahir. Aquesta vegada va ser contra l'Alcoià per un clar 2-0

En un canvi absolut de papers, Alcoià i Badalona van reviure el duel que els va enfrontar en el debut de la temporada. Si llavors va ser el conjunt d'Albert Càmara qui va jugar millor i va acabar guanyant, ahir l'Alcoià va abandonar el paper d'equip voluntariós però desencertat -cedint-li al Badalona- per posar-se en el lloc del dominador. Fins i tot el resultat final va ser idèntic al d'aquell partit de finals d'agost: 2-0. La derrota és només parcialment preocupant. És la segona vegada en la temporada que l'equip badaloní encadena dues jornades perdent. Però ben és cert que aquestes dues desfetes han estat contra dos rivals d'entitat, inquilins de les places d'honor i candidats a pujar a Segona Divisió. El perill era evident. En tres jornades l'equip havia de rebre a l'Olímpic i visitar a Huracán i Alcoià; tots tres, col·locats en zona de play-off actualment. El rèdit d'aquests tres perillosos partits ha estat pobre (un punt sobre nou), però les sensacions no han estat del tot dolentes. El Badalona, malgrat ser conscient de la seva inferioritat, ha barallat per treure bons resultats i dedicació i entrega és el mínim que pot demanar-se en aquests casos.

L'Alcoià va voler deixar clar ja des del xiulet inicial que no tenia cap altre intenció que vèncer. Després d'una ratxa d'irregulars resultats, el triomf era una necessitat per no perdre el privilegi de la promoció. En el primer quart d'hora, el local David Torres va disposar de fins a tres bones oportunitats per marcar. La defensa badalonina va veure's superada per la prematura rauxa alacantina. També César Remón va tenir l'ocasió de marcar per l'Alcoià. Però la falta de punteria, i la gran actuació de Marcos, van evitar que els d'Alcoi s'avancessin. El Badalona va trigar a trobar el seu lloc. Però una vegada ho va fer, va aconseguir equilibrar forces i va començar a estirar-se buscant la porteria d'Unai Alba. Així va arribar, just abans del descans, la gran ocasió escapulada del partit. Cortés, a plaer, va estavellar contra un defensa un xut que ja havia superat al porter.

El bon partit de l'Alcoià havia trobat resposta per part d'un Badalona enèrgic i animat, que va marxar als vestidors content per la reacció. Però el segon temps va iniciar-se, de nou, amb un Alcoià que buscava el gol amb celeritat. I aquest va arribar al minut 50, en una jugada afortunada. Fran Piera va centrar i la pilota va tocar en Javi Moreno, qui va marcar en pròpia porteria. Amb el resultat a favor, els locals van preferir donar una passa enrere i permetre al Badalona que intentés marcar el ritme del partit. Els de Càmara buscaven la reacció, però aquesta no acabava d'arribar. Les ocasions eren inexistents i els homes de refresc no van acabar de donar l'empenta i profunditat necessària. A falta de deu minuts, Selvas va sentenciar en una jugada a pilota parada.

La derrota fa caure al Badalona fins a la dotzena posició. Amb 26 punts, l'equip se situa cinc punts per sobre de la promoció de descens i sis per davant de la zona de descens directe. La situació per tant no és alarmant, però sí que urgeix una reacció en forma de victòria. El partit contra el València Mestalla de la setmana vinent es presumeix, doncs, vital per seguir instal·lat en la còmode zona mitja de la classificació.

FITXA TÈCNICA

CD Alcoià: Unai Alba; Devesa, Selvas, Óscar, Alcántara; Piera (Arkaitz 88'), Pereira (Edison 83'), Javi Lara, Tacón; César Remón, David Torres

CF Badalona: Marcos; Sergi Pérez (Canario 76'), Gallardo, Marcelo, Sobregrau; Joaquin, Javi Moreno, Robert, Cortés (Joan Grasa 66'); Bueno, Gabri (Juanma 88')

Àrbitre: Villena Contreras (Col·legi de Castella la Manxa); Grogues: Selvas (Alcoià); Cortés, Bueno (Badalona)

Gols: 1-0, Javi Moreno -pròpia porteria- (minut 51); 2-0, Selvas (minut 81)