L’ASJUBA assoleix set medalles al Campionat de Catalunya Aleví

0
    30

26/05/2015 – En total han estat dues medalles d'or, tres de plata i dues de bronze.

El passat dissabte, 23 de maig, va tenir lloc a la localitat de Palamós, a Girona, el Campionat de Catalunya Aleví de Judo, per nens d'11 i 12 anys, organitzat per la Federació Catalana de Judo i que va aplegar més de 300 nens i nenes.

Els judoques badalonins de l'Associació Judo Baetulo (ASJUBA) van participar donant una molt bona imatge de caràcter lluitador i aconseguint molt bones classificacions.

Destacar a Carlos Benavente i Paula Marín, campions per segon any consecutiu; l'Erik Asensio, Kevin Pesado i Iker Alfonso que van ser sotcampions, i les medalles de bronze de Salva Correa i Marta Liceran.

Segons el professor de l'ASJUBA, Jordi García, "s'està formant un grup de nens i nenes que porten ja uns anys competint i estan demostrant que podran arribar a tenir molt bones classificacions en un parell d'anys als Campionats d'Espanya Infantil". A més, "mostren un gran de maduresa molt bo a l'hora del combat i fan servir les estratègies proposades, aconseguint bones puntuacions amb les seves claus", ha afegit García.