L’emissora Màxima FM aterra aquest dilluns a Badalona amb una gran festa

  0
  maxima.jpg

  08/07/2013 – Alguns dels Djs més reconeguts de l'emissora de música dance actuen aquest vespre al turó d'en Caritg en el marc de l'Open Air Tour Màxima FM.

  El tour de Máxima FM, ràdio-fórmula especialitzada en diferents gèneres de música dance, arriba a Badalona el proper dilluns 8 de juliol. Per aquest motiu, el mateix dilluns a la tarda s’instal·larà un escenari a la zona on s’ha de celebrar l’esdeveniment, el turó d’en Caritg.

   

  La instal·lació de l’escenari començarà a partir de les 13 hores. L’objectiu és que tot estigui a punt a l’hora d’inici del concert, previst per a les 19 hores. L’espectacle finalitzarà a les 23 hores.

   

  L’Open Air Tour de Máxima FM és una gira que recorre 14 ciutats espanyoles durant els mesos de juny i juliol, en la que participen els millors Dj’s de la cadena musical, com ara Dani Moreno o Jose AM, en un gran escenari a l’aire lliure. A més, tots els assistents a la festa podran descarregar-se l’aplicació mòbil ‘Play It’ amb la que poden demanar els temes que volen escoltar, d’entre una llista de cançons seleccionades prèviament per cada DJ.