L’entitat andalusa ACRA celebra el dia de la Immaculada

  0
  7.JPG

  09/12/2013 – Aquest diumenge l’’Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona’, ha celebrat una missa rociera i un potatge de germanor en motiu de la festivitat de Santa Immaculada de la Concepció, patrona d’Espanya.

   

  Aquest diumenge l’’Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona’, més coneguda com ACRA, ha celebrat una missa rociera i un potatge de germanor en motiu de la festivitat de Santa Immaculada de la Concepció, patrona d’Espanya.

   

  Per començar, la parròquia de Sant Antoni de Pàdua, a Llefià, acollia la missa rociera a càrrec de la coral ‘Raíces de la Esperanza’, de la mateixa entitat andalusa, i tot seguit, a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, es va realitzar un potatge de germanor en què van assistir al voltant de 200 persones. La festivitat va finalitzar amb música andalusa i ball.

   

  Per altre banda, el proper dissabte 14 de desembre, a les 18 hores, la parròquia de Sant Antoni de Pàdua acollirà el 6è festival solidari ‘Badalona por Villancicos’ en què consisteix en que els assistents aportin un quilo d’aliments no peribles. En aquest festival nadalenc i solidari participaran corals de diferents ciutats i cultures, com ara, Centro Cultural Castellano-Manchego de Badalona, Casa de Granada de Barcelona, Hermandad Rociera Andaluza de Rubí i entre altres.