Les baixes tornaran a ser un problema contra el Sant Andreu

  0
  55
  Nº 132.jpg

  23/11/2012 – Xavi Muñoz i Juanma continuen treballant al marge del grup, intentant recuperar-se de les seves lesions. Marcelo no podrà jugar diumenge per la vermella que va veure contra el Reus

  Com ja va passar diumenge passat, Albert Càmara i el seu cos tècnic es veuran obligats a tornar a improvisar un nou onze inhabitual degut a les baixes. El precedent es bo, perquè el conjunt badaloní no va notar les notables absències que tenia i va saber-se sobreposar a una expulsió per acabar vencent al camp del Reus per 0-2. Precisament, l'expulsat de llavors serà una de les inevitables baixes pel matx contra el Sant Andreu. El central Marcelo va precipitar-se en dues accions i va veure dues targetes grogues abans de que acabés la primera part del partit. Va ser una llàstima especialment per a ell, que havia aconseguit ser titular per primera vegada en la temporada per mèrits propis, i no per cobrir la no participació de Pelegrí o Pablo Gallardo. Seran ells, doncs, qui tornaran a formar la més freqüent parella de centrals escapulada en el que va de campanya. En canvi, qui torna és Ferrón, que va perdre's el duel de la jornada passada per la sanció d'un partit que va rebre per l'expulsió contra el Prat.

   

  Tampoc seran de la partida Xavi Muñoz i Juanma, per segona setmana consecutiva. Ambdós segueixen en procés de recuperació de sengles lesions que els podrien deixar fora de competició fins al proper any. Tot i que en principi les previsions són més optimistes i asseguren que tant el mig centre com l'extrem podrien tornar en dues o tres setmanes. Xavi Muñoz mira de recuperar-se d'un trencament a l'abductor de la seva cama esquerra. Per la seva banda, Juanma pateix un lleu trencament al bíceps femoral. Caldrà veure si l'absència de Xavi Muñoz impulsa a Càmara a tornar a apostar per jugar amb dos davanters, com ja va passar contra el Reus la setmana passada.