Les festes de barris es traslladen a Sant Crist, la Morera, Canyadó i Sant Antoni de Llefià

  0
  IMG_3816.JPG

  03/06/2016 – La Banda Simfònica de Badalona oferirà un concert amb motiu del centenari del barri de Sant Crist.

  L'últim cap de setmana del mes de maig va estar destacat per les festes majors de diversos barris de Badalona i ara, les festes es traslladen als barris de Sant Crist de Can Cabanyes, la Morera, Canyadó i Sant Antoni de Llefià.

   

  Sant Crist

  La pista d'Andreu Garcia Batlle torna a ser l'escenari de les festes de Sant Crist  que iniciaran aquest divendres, 3 de juny a les 20h, amb la sardinada, botifarrada i rom cremat. A partir d'aquí, el dissabte, dia 4 a partir de les 17.30h, s'oferirà una exhibició de diversos estils musicals. Com a novetat d'enguany, amb motiu del centenari del barri, la Banda Simfònica de Badalona oferirà un concert el mateix dissabte a les 22h. El matí del diumenge estarà dedicat a la canalla i el festival de sevillanes -18h- conclourà aquestes festes.    

  La Morera

  L'AV de la Morera també està de celebració i enguany fa 35 anys. L'actuació Sweet Bollywood-18h- i el concert de Karambanol -19h- al parc del Serentill iniciaran les festes aquest divendres. Dissabte estarà destacat per la banyetada dolça al matí,  les actuacions musicals i el correfoc a la tarda i el sopar a la nit, des del carrer Pirineus. El diumenge,  durant tot el matí, s'oferiran activitats a càrrec del Gripau Blau.   

  Sant Antoni de Llefià

  Divendres també s'iniciaran les festes a Sant Antoni de Llefià des del carrer Pérez Galdós amb activitats infantis a partir de les 17.30h, que donaran pas al sopar i al pregó. Dissabte, els jocs infantils continuaran a la plaça de Trafalgar, a més de la fira Vila d'Arts al passatge de Torre Mena. El diumenge a les 19h, serà el torn d'una passejada pel barri que començarà al Centre Cívic Torre Mena.

   

  Canyadó

  La 2a Cursa Pirata Nocturna des de la plaça Lola Anglada donarà el tret de sortida a les festes de Canyadó aquest divendres, 3 de juny, a les 10 de la nit.