Les noies del Nàutic Bétulo assoleixen el tercer podi en Cambrils

0
    28

31/08/2016 – El passat diumenge es va celebrar a Cambrils, la sisena i penúltima regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut.

El passat diumenge, 28 d'agost, es va celebrar la sisena i penúltima regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut a Cambrils, al Baix Camp, on va comptar amb representació badalonina amb el Club Natació Badalona, el Club Rem Badalona i el Club Nàutic Bétulo.

Pel que fa la prova dels veterans, el Club Natació Badalona va quedar en quart lloc amb un temps de 5 minuts i 31 segons després de recórrer 1.000 metres amb el seu vogador. També, en la mateixa categoria, el Nàutic Bétulo va ocupar el setè lloc amb un crono de 5:45. En canvi, les veteranes del Rem Badalona (5:56) van assolir el tercer podi per darrere del Xino-Xano Deltebre (5:53) i els Vogadors de Cambrils (5:48).

Destacar també que les juvenils del Bétulo van assolir el tercer podi en un temps de 6 minuts i 29 segons per darrere de Cambrils (6:08) i Rem Pescadors (5:57), mentre les absolutes també van quedar en el tercer lloc després de 9 minuts i 4 segons. El podi va ser completat per Capgrossos de Mataró (8:57) i pel Rem Santa Cristina (8:56). A la mateixa categoria, el Natació Badalona va quedar quart en la final B amb un crono de 9:38.

D'altra banda, en la categoria cadet, les femenines van haver de remar os cops la final, donat que durant l'embarcació de Móra d'Ebre va envair el seu carril i per tant els jutges la van desqualificar, fet que van comportar que Santa Cristina (02:55) i Rem Badalona (02:57) es disputessin la victòria en una segona tanda. Finalment, les badalonines van quedar en segon lloc per una diferència de dos segons. Pel que en cadet masculí, el Rem Badalona va quedar en un quart lloc amb un temps de 2 minuts i 55 segons.

Per últim, la final B de l'absolut femení va estar destacada per la representació badalonina, ja que el Natació Badalona (8:23) i el Nàutic Bétulo (8:36) van quedar en primer i segon lloc, respectivament, mentre que el Rem Badalona (8:57) va quedar en el quart lloc i per darrere de Premià (8:50).

Pel que fa la classificació general, Santa Cristina de Lloret de Mar es manté al capdavant amb 115 punts, mentre que el Natació Badalona (103 punts), el Rem Badalona (86 punts) i el Nàutic Bétulo (85 punts) ocupen el cinquè, sisè i setè lloc, respectivament.

La darrera regata d'aquesta edició de la Lliga Catalana tindrà cita el proper diumenge, 4 de setembre, a Lloret de Mar.